Gällande installation av ny bredbandsutrustning

Den 1-2 oktober kommer tekniker från Ernet att installera ny bredbandsutrustning från Stockholms Stadsnät i rad- och parhus (BRF-hus får sin utrusning redan denna vecka, v39). För de som inte kan vara hemma, finns möjligheten att lämna nyckel till deras ansvarige tekniker på måndag morgon 1/10 mellan 07:30 – 08:30. Insamling av nycklar sker på Ockravägen 24 vid samfällighetens teknikhus.

Oavsett om installationen planeras till måndagen eller tisdagen så lämnas nycklar på måndag morgon om du inte kan vara hemma den aktuella installationsdagen. Lista över vilken dag installation sker i just ditt hus, har delats ut i våra brevlådor.

Märk din nyckel med namn och adress.

Om du har kodlås, så kan du lämna en lapp med namn, adress och kod istället.