Våren är äntligen här – sandsopning

Våren är äntligen här! Med våren kommer viljan att vara utomhus mer och för barnen innebär det att cyklar och rullskridskor kommer fram igen. Så härligt, men också jobbigt när det är grusigt och dammigt på våra gator.

Nu när risken för snö är obefintlig har vi bokat in sandsopning av vårt område. Svensk Markservice kommer genomföra arbetet under följande tider

  • 16e april, på dagtid. Sopning av samtliga gator
  • 16e april, från 1700 och som längst fram till kl 2100. Sopning av våra trottoarer
  • 17e, 18e och 19e april. Städning och grusupptag på våra gräsmattor.

Ni som har möjlighet får gärna ha era bilar någon annanstans än längs med våra gator under dagen den 16e april. Det är självklart inget krav men ju färre bilar vi har längs gatorna denna dag, desto renare kommer vi få på området.

Glad vår hälsar,

Styrelsen